Успехите ни мотивират

Девет момичета от цялата страна спечелиха честта да бъдат „посланик за един ден“ в рамките на инициативата на Посолството на Великобритания  по повод Международния ден на жената 8-ми март. На… Виж повече »

Работим, учим и творим

Вече пет месеца в СУ „Иван Вазов“ се реализира проект, финансиран от Центъра за образователна интеграция на деца и ученици от етническите малцинства. Като средищно училище, в него се обучават… Виж повече »

Смелостта да покажеш себе си

Всяка сряда момичетата и момчетата от клуб „Презентационни умения“ продължават обучението си за подобряване на уменията, свързани с презентиране. Фокусът на занятията бе поставен върху ефективното използване на езика на… Виж повече »

Ние 2.0

Творчески, креативни и все по-знаещи и можещи – това сме ние, момчетата от клуб „Информационни потоци“, четири месеца след старта на обучението. За изминалото време се сблъскахме с доста предизвикателства… Виж повече »

Ние сме еко

Предизвикателството пред дванадесетте момчета, избрали обучението в клуб „Еко дизайн“ е да осъществят и най-дръзките идеи при изработката на уникалните еко мебели. От месец октомври те се запознават с техниките… Виж повече »

Загадката на равенството

В навечерието на големия ромски празник, Василица, в СУ „Иван Вазов“ – град Вършец беше финализиран интердисциплинарния проект „Загадката на равенството“. В него взеха участие преподаватели по български език, география,… Виж повече »

Светът през моите очи

През месец октомври 2017 г.  с СУ „Иван Вазов“ стартираха занятията на учениците от клуб „Презентационни умения“ по проект „Работим, учим и творим“, финансиран от ЦОИДУЕМ. Петнадесет момичета и момчета… Виж повече »